NEUERO keresztáramlású NDT szárító

Az NDT típusú NEUERO keresztáramlású szárítók a legmodernebb szárítási eljárások alapján és a technika jelenleg aktuális szintjén működnek. A gabonaszállítás és –tárolás technológiai folyamatainak ismeretében a szárító berendezések teljesen az Ön által tervezett igény szerint kivitelezhetők.
A NEUERO szárító rendszereket nagyon alacsony energiaveszteség jellemzi. Az indirekt léghevítő berendezéseink kis méretük ellenére 90%-nál nagyobb hatékonysággal működnek.
Az opcióban kapható hőcserélők részben vagy teljesen megtérítik a fosszilis tüzelő anyagokból nyert energia egy részét. Ezzel megtakarítható a szárítási költség egy része.
Összes rendszerünk speciális kiépítésű meleg szigeteléssel rendelkezik szendvicselemekből, a meleg levegő fedéltől és a szárító oszloptól. Ezáltal a hő veszteség minimális és a szárító oszlop kondenzációból adódó eldugulása elkerülhető.
A NEUERO szárító berendezések általánosan rendelkeznek a szárítási folyamat alatt hő visszanyerésére szolgáló berendezésekkel. Itt a szárítandó termés utóhűtésénél keletkező telítetlen levegőt visszakeverik a meleg levegőhöz. Az égő „intelligens” vezérlésével együtt csökkentik az energia költséget és ezáltal kímélik a környezetet.

Opcióban lehetséges a kilépő levegő ventilátor volumenáramának a szabályozása egy frekvencia átalakító által, ez a szárítási költségek további csökkentését jelenti.

További információk az alábbi prospektusban találhatók:

 

Kapcsolat | Adatvédelem | © 2012 Panem Kft. Minden jog fenntartva!