Kverneland Visio nehéz X-tárcsák

Kverneland Visio nehéz X-tárcsák 3,6-6,3 m munkaszélességben 95-110kg közötti tárcsalevélre eső súllyal, öntvényházas csapágyakkal, hidraulikus horizontális (forgózsámolyos) csukással, 0-25 fokig állítható vágásszöggel, 660-as és 710 mm-es lapokkal 200-235-275 mm-es laposztással, különböző elmunkáló hengerekkel áll a gazdálkodók rendelkezésére.

 

 

Kverneland Actiroll hengerek

6,30-12,30m munkaszélességben crosskill és cambridge gyűrűkkel, erős ív hidraulikusan csukható vázzal, opcióként hidraulikusan állítható Clod Board simítókkal is felszerelhető.

3 év garancia az öntvény gyűrűkre! A rögtörő és tömörítő hatása miatt kiválóan használható szántáselmunkálásra és vetés utáni hengerezésre is.

 

Kverneland Qualidisc rövidtárcsa

A Kverneland kifejlesztette a Qualidisc rövidtárcsa új vontatott változatát. Ezzel kiegészítve már teljes a rövidtárcsa kínálata, 3-tól 7 m munkaszélességig. A rövidtárcsákat arra tervezték, hogy biztosítsa a jó minőségű tarlóhántást, az erőteljes vágó- és keverőhatást. Az agresszív tárcsaszög jó talajba hatolási képességet biztosít. A nagy tárcsaátmérő (565 mm) biztosítja a jó keverő hatást az eltömődés veszélye nélkül, még nagy mennyiségű szármaradvánnyal borított területeken is.

 

Kapcsolat | Adatvédelem | © 2012 Panem Kft. Minden jog fenntartva!