Kverneland szántóföldi kultivátorok

Az alábbiakban bemutatott Kverneland szántóföldi középmély függeszetett és vontatott kultivátorok a szántás nélküli talajművelő technológiák nélkülözhetet-len gépei, igazi ideje és terepe a nyári repce és az őszi búza egymene-tes magágykészítése. Igazán ekkor van szerepe a talajnedvességmegőrző technológiáknak, mely napjaink egyre szárazabb időjárási viszonyainak köszönhetően egyre nagyobb szerepet kapnak a szántóföldi növény-termesztésben.

 

Kverneland szántóföldi kultivátorok

Kverneland CLC PRO függesztett szántóföldi kultivátorok 3,0-3,5-4,0 m munkaszélességben merev gerendellyel,
3,8 és 4,9 m hidraulikus csukással 5-35 cm munkamélységben kiválóan alkalmasak tarlóhántásra , tarlóápolásra és mélyművelésre .  A 3 sorban elhelyezett kapák és a 870 mm-es vázmagasság garantálja az eltömődésmentes munkát még nagyobb szármaradvány esetén is. További információk az alábbi prospektusban találhatók:

 

Kverneland CTC vontatott szántóföldi kultivátorok 3,8-5,8 m munkaszélességben, mellső keverő és vágótárcsa sorral, 3 vagy 4 sorban elhelyezett nyírócsapos vagy laprugós biztosítású kapákkal, egyengető tárcsasorral és Actipack tömörítő-, rögzítő -, lezáró hengerrel állnak a gazdálkodók rendelkezésére. A CTC kiválóan alkalmazható tarlóhántásra , tarlóápolásra és elsődleges mélyítő munkákra is, így könnyen beilleszthető a szántás nélküli technológiába.

További információk az alábbi prospektusban találhatók:

 

Kapcsolat | Adatvédelem | © 2012 Panem Kft. Minden jog fenntartva!