Milyen előnyöket élvezhet akkor ha Kverneland ekét választ ?

Ha úgy dönt , hogy Kverneland ekét vásárol, akkor a legendás Kverneland minőséget kapja, ami az alábbiakban nyilvánul meg:

  • A kopóalkatrészek élettartama a versenytársakéhoz képest 30-40 % -al  hosszabb.
  • Az ekék minden alkatrésze hőkezelt ( a gerendely is !!!) ezáltal kisebb anyagszükséglet könnyebb önsúlyt eredményez.
  • A talajjal érintkező alkatrészek kialakításának és illesztések minőségének következtében kisebb vonóerő szükséges, így 10-15 % üzemanyag takarítható meg!
A fentiekből adódóan az eke üzemben tartási költsége a legalacsonyabb a  versenytársak között!

Függesztett váltvaforgató ekék


Kverneland LD ekék

A legnépszerűbb eketípus, 3-6 fejes kivitelben. Jellemzői a nyírócsapos ekefej biztosítás, 30-50cm között 5 centiméterenként mechanikusan állítható fogásszélesség, 200x100 és 200x120 mm hőkezelt gerendely, különböző kialakítású kormánylemezek, tartozékok széles választéka, mint szárleforgatók, előhántolók, szántáselmunkálók (packomat). További információk az alábbi prospektusban találhatók:

Kverneland LB ekék

Jellemzői azonosak az LD ekékhez azzal a különbséggel, hogy az LB eke fogásszélessége 30-50 cm között fokozatmentesen hidraulikusan állítható.

Félig-függesztett váltvaforgató ekék

Kverneland RN ekék

5-8 fejes kivitelben. Jellemzői a nyírócsapos ekefej biztosítás, 30-50cm között 5 centiméterenként mechanikusan állítható fogásszélesség, 200x120 és 200x200 mm hőkezelt gerendely, nagyméretű szállító- és mélységhatároló kerék, különböző kialakítású kormánylemezek, tartozékok széles választéka, mint szárleforgatók, előhántolók, vontatott szántáselmunkálók (packer).

>Elolvasom a PR cikket

Kverneland RW ekék

Szállítókocsis 7-12 fejes eke barázdában vagy tarlónjáró kivitelben mechanikus vagy hidraulikus fogásszélesség állítással. Az eke hátsó tagja akár külön ekeként kisebb traktorral is üzemeltethető, szántáselmunkálóval is felszerelhető.

Kverneland Ecomat függesztett sekélyszántó eke

A Kverneland Ecomat eke szántáselmunkálóval kombinálva a legnagyobb talajművelési újítás az egymenetes szántás+magágykészítés területén.

Előnyei:  a hagyományos műveléshez képest gazdaságosabb ( nagy területteljesítés, alacsony vonóerőigény, kisebb üzemeltetési költség, nagyobb nyereség) , jobb talajmunka minőség , jobb növényi fejlődés a veteményben.

Mindegyik fent felsorolt eke megrendelhető rugós ekefej biztosítással az egyedülálló Kverneland laprugós megoldással.

 

Kapcsolat | Adatvédelem | © 2012 Panem Kft. Minden jog fenntartva!