Kverneland Accord MSC kombinált vetőgépek

Kverneland Accord MSC 3,0 és 4,0 méteres merevvázas kombinált gabonavetőgép család 3700 literes magtartállyal rendelkezik, a mellső keréksor az utána következő két sor tárcsa mélységhatárolását végzi, majd a szállító és előtömörítő keréksor tömör magágy alapot képez. Az MSC pneumatikus vetőrendszere 2-380 kg/ha között tudja a vetőmagokat egyenletesen elvetni a 12,5 cm-re szerelt állandó 160 kg/csoroszlya nyomású laprugó terhelésű kéttárcsás csoroszlyái között. A vetést a soronkénti tömörítő kerekek és a magtakaró pálcás borona zárja le.

A Kverneland Accord MSC hidraulikusan csukható változatai 4,0-4,50-4,80-6,0 méteres kivitelben rendelhetőek. A 3900 literes magtartály, a 160 kg-os csoroszlyanyomás és a művelőeszközök nagy átömlési keresztmetszete lehetővé teszi a kombinált vetőgép számára a nagy haladási sebességet (akár 14-16 km/h) így az MSC kombinált vetőgép nagy területteljesítményre képes. A vetőgép alapkivitelben mechanikus magadagoló hajtással rendelkezik, de opcióban elektromos hajtással is rendelhető (ISOBUS kompatibilis) így akár menet közben is tudjuk a kivetett vetőmagmennyiséget változtatni, amennyiben a talaj inhomogenitása ezt megköveteli.

Kverneland Accord DG gabonavetőgép

Kverneland Accord DG vontatott gabonavetőgép 9,0 és 12,0 méteres kivitelben, 6000 literes magtartállyal, 80 kg-os csoroszlyanyomással az igazán nagy gazdaságok gépe. A DG gabonavetőgép hatalmas teljesítményű, felépítése mégis kompakt, a gép fordulékony és könnyedén szállítható. A vetésmélység 0-9 cm között központilag hidraulikusan állítható! A kéttárcsás csoroszlyák 410 mm-es átmérője és a 80 kg-os nyomása lehetővé teszi a szármaradványos területen történő vetést. A DG vetőgép opcionálisan Clod Board simítóval is felszerelhető.

Kverneland Accord TS EVO függesztett gabonavetőgép

Az Accord TS gabonavetőgép alkalmas mind hagyományos és szármaradványos területen történő vetésre. A Tine Seeder késes csoroszlyái két funkciót látnak el egy menetben: vetés és talajművelés. Egyenletes talajfelszín, idő- és üzemanyag - megtakarítás. A késes csoroszlyák nagyfokú üzemeltetési biztonságot garantálnak és alapkivitelben automatikus laprugós túlterhelésvédelemmel szereltek, amely technológia jól ismert a Kverneland ekékről és több százezer esetben tesztelt és bizonyított.A hatékony áteresztőképesség elérésére szármaradványos területen, a késes csoroszlyákat 5 sorban helyezték el, így az eltömődés veszélye minimális. A két csoroszlya szekció kiváló talajkövető hatással bír, mivel hidroakkumulátor köti össze őket. A pontos szekciónkénti mélységtartást a széles 23.x10.5-12-es méretű kerekek biztosítják.

További információk az alábbi prospektusban találhatók:

Kapcsolat | Adatvédelem | © 2012 Panem Kft. Minden jog fenntartva!